Start Aktualności XXII Wielka Gala Izby Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach
niedziela, 19 kwietnia 2015 08:06

17 kwietnia 2015 roku w Domu Muzyki i Tańca w Zabrzu odbyła się XXII Wielka Gala Izby Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach. W wydarzeniu wziął udział wicepremier i minister gospodarki Janusz Piechociński. Podczas uroczystości 40 najlepszych Przedsiębiorców w regionie odebrało statuetki „Firmy z Jakością”, „Firmy z Przyszłością” oraz "Wiarygodnego Lidera Biznesu".

Tradycyjnie już, w doskonałej oprawie, z udziałem wielu znakomitych gości, miała miejsce uroczystość nadania zaszczytnego tytułu Rzemieślnika Roku 2014.

Konkurs, od dwudziestu dwóch lat, daje szansę zaprezentowania swoich osiągnięć rzemieślnika, firmom będących gospodarczą wizytówkę nie tylko naszego województwa ale także całego kraju. Gwiazdą wieczoru był zespół „Czerwone Gitary”.

W Gali udział wzięli również członkowie ZW PSL woj. śląskiego wśród których byli m.in. Przewodniczący Komisji Gospodarki Leszek Boniewski, dr Adam Stach, poseł Artur Bramora, Dariusz Kosowicz, Marek Bieniek, Andrzej Pilot, Marian Ormaniec i inni.

Dzisiaj: Kwi 26, 2024